BTL EXILITE

  ✔ epilare definitiva (fototip I-V)

  ✔ pete solare si de batranete

  ✔ reducere acnee

  ✔ leziuni vasculare

  ✔ fotorejuvenare

OFERA CLIENTILOR TAI O EXPERIENTA TERAPEUTICA COMPLET NOUA CU APARATURA NON-INVAZIVA DE LA BTL AESTHETICS.

EXILIS ELITE - O NOUA ABORDARE MEDICALA A REMODELARII NON-CHIRURGICALE

Ajuta-ti clientii sa scape de parul nedorit din diferitele zone ale corpului sau sa reduca acneea si leziunile vasculare in timp ce pot beneficia de o fotorejuvenare faciala!

Exilite este un aparat ce foloseste impulsuri intense de lumina pulsata in scopul obtinerii celor mai bune rezultate. Tehnologia POSTLIGHTTM sustine pacientul pentru o recuperare rapida si confortabila. Acest aparat poate fi folosit pentru mai multe tratamente ale pielii.

Datorita celor 5 filtre de lungimi de unda diferite, Exilite poate acoperi o gama larga de afectiuni estetice, cum ar fi: leziunile pigmentare solare si de batranete, reducerea acneei, leziunile vasculare si fotorejuvenare, dar poate fi folosit deasemenea si pentru epilarea definitiva (pentru pielea de tip I-V).

Reducerea eficienta a petelor rosii, imbunatatirea regenerarii pielii dar si stimularea producerii de colagen din tesut, sunt tehnici si metode demonstrate stiintific pentru eficienta lor.

Durata garantata de folosire a lampii Exilite este de 200.000 impulsuri, ceea ce ofera specialistului un numar mai mare de sedinte oferite pacientilor sai, nefiind necesara cumpararea frecventa a pieselor de mana interschimbabile pentru diferite afectiuni.

Metoda Exilite este dovedita clinic si sutinuta de medicii din intreaga lume.

Avantaje

Exilite ofera o durata de viata extinsa a lampii de pana la 200.000 de impulsuri . Rentabilitatea este maximizata in timp ce costurile operationale sunt reduse.
Rezultatele clinice excelente sunt asigurate de o puterea mare de iesire care ajunge pana la 40 J/cm2.
Atat pacientul cat si operatorul beneficiaza de o terapie rapida. Chiar si zone mari, cum ar fi spatele sau picioarele, sunt tratate imediat.
Pe langa racierea cu apa a lampii, existenta la majoritatea aparatelor de epilare definitive de pe piata, Exilite poseda un sistem de racire avansat al safirului, terapia este astfel blanda cu pielea pacientului prin efectul analgezic asupra pielii chiar si la puteri mai mari de peste 25-32 J/cm2, puteri necesare pielii de tip I sau II.
Filtrele aplicatorului Exilite pot fi schimbate repede si usor. Sistemul poate fi astfel pus in functiune, pentru o alta terapie, in doar cateva secunde. Filtrul de calibrare zilnica al aparatului asigura aceeasi putere pe toata durata terapiilor efectuate de catre pacient.

EXILITE: PROFITA DIN PLIN DE AVANTAJELE VERSATILITATII

1

Distributie uniforma a luminii


Sistemul complex de oglinzi din interiorul elementului de mana, reflecta energia dispersata in mod uniform pe toata suprafata safirului luminos. Acest lucru este esential in vederea obtinerii unor rezultate terapeutice optime.2

Alege filtrul potrivit tratamentului tau:


Acnee, venectazii, pistrui, teleangectazii, leziuni solare, epilare definitiva pentru cele 5 fototipuri de piele conform scalei Fitzpatrick, pete pigmentare de batranete, fotorejuvenare faciala.

Filtru Zona de tratament
480 nm Acnee
530 nm Tratament depigmentare
560 nm Leziuni vasculare si tratamente de intinerirea pielii
640 nm Epilare Tip Piele I-III
690 nm Epilare Tip Piele IV-V

PUTERE DISTRIBUITA INTELIGENT

Modul Exilite Multipuls permite transmiterea extrem de blanda a energiei in piele, cu rezultate foarte bune chiar si pentru pacientii cu o diferenta de pigment mai mica in comparatie cu tesutul tinta. Modul Multipuls creste efectul aplicarii tratamentului in timp ce reducere riscul accidentelor si evenimentelor nedorite, cum ar fi roseata.

ESTE DUREROS TRATAMENTUL CU EXILITE?

Tratamentul nu are voie sa fie dureros si nu este dureros. Aparatul de ultima generatie este prevazut cu doua sisteme de racire: unul cu apa pentru racirea lampii aparatului iar cel de-al doilea sistem este un sistem complex de racire in safirul luminous, pentru a diminua durerea resimtita de catre pacient. Veti simti niste intepaturi fine la fiecare impuls. Pentru pacientii mai sensibili se va ajusta intensitatea aparatului chiar in timpul tratamentului pentru ca acesta sa fie confortabil pentru persoana in cauza.

Cu ajutorul functiei PostLight, Exilite amplifica efectul de regenerare, folosind principiul efectului non-termic al tehnologiei luminoase modulate LED . Aceasta metoda dovedita stiintific reduce substantial eritemul, imbunatateste regenerarea pielii si stimuleaza productia de colagen in tesut.

11 MOTIVE SA ALEGI EXILITE:

 1. Puterea mare de pana la 40J/cm2, ajuta la proceduri aplicate pe pielea alba tip 1 si 2, piele care nu contine multa melanina si care are nevoie de aplicarea unor puteri mai mari.
 2. Versatilitate mare , datorita numarului mare de proceduri effectuate cu un singur aplicator.
 3. Calibrarea aparatului: inainte de folosire aparatul se calibreaza pentru a se compensa pierderea puterii lampii cu puterea data de catre generatorul aparatului.
 4. Numarul mare de impulsuri garantate: 200.000 mii, reduce costul unui impuls.
 5. Rata de repetitie de pana la 3 Hz (pana la 3 impulsuri/secunda). Este de ajutor pentru zone intinse ale corpului (ex: picioare lungi), zone unde nu este indicat sa avem timpi morti si este nevoie de o rapiditate mai mare in procedura.
 6. Racire termoelectrica a safirului luminos.
 7. Impartirea unui puls pana la 5 microimpulsuri, pentru fototipuri inchise.
 8. Operare cu un singur aplicator. Pe langa racirea lampii cu apa, aplicatorul are incorporat o racire suplimentara a safirului luminos, ceea ce provoaca un efect analgezic asupra pielii, rezultand astfel un tratament mult mai confortabil.
 9. 5 +1 Filtre, pentru lungimi diferite de unda: 480, 530, 560, 640, 690 nm, si filtrul suplimentar de calibrare.
 10. Claritatea safirului luminos si distribuirea uniforma a luminii pe toata suprafata safirului are ca efect distrugerea radacinii firelor de par si desprinderea acestora din tesut.
 11. Suprafata de actiune a safirului este de peste 4 cm patrati, adica 11 mm × 40 mm.

DE CE ESTE EXILITE CEL MAI BUN APARAT
PRODUS IN EUROPA?

Pentru ca combina 5 tehnologii diferite : pentru acnee, leziuni vasculare, pete solare sau de batranete, indepartarea parului si fotorejuvenarea faciala, in timp ce aparatul se calibreaza automat, pentru a asigura aceeasi putere de lucru de pana la 40J/cm.

REZULTATE: INAINTE SI DUPA

RECOMANDARI DIN PIATA

Pentru amortizarea investitiei si rezultate corecte recomandam cresterea numarului de clienti si nu frecventa intalnirii cu clientii. Exista multe cazuri pe piata de estetica medicala non-invaziva in care terapeutii achizitioneaza aparatura IPL pe baza de cartele cu numar variabil de impulsuri, valabile pana in 60 de zile de la achizitie, la un cost de 700 - 1000 euro.

Valabilitatea scurta al acestor impulsurilor achizitionate, si dorinta antreprenorilor de a-si amortiza investitia, de cele mai multe ori duce la cresterea frecventei de tratare a pacientului, lucru care nu genereaza neaparat rezultatele dorite. Din contra, aceste practici uzitate pe piata, pot afecta negativ zonele tratate, deoarece acestea sunt expuse mult prea devreme la fascicolul laser, iar parul nu este in faza anagena, rezultand de cele mai multe ori aparitia de mai mult par (a 3-a sau a 4-a sedinta), desi se doreste contrariul.

Astfel recomandam executarea primei sedinte in momentul in care zona este pregatita pentru expunerea laser iar pielea are fire de par crescute de aproximativ 2-3 mm pe toata suprafata tratata, astfel incat impulsurile date de catre aparat sa fie captate in totalitate de melamina din firele de par. Statistic, in ciclul cresterii firului de par, este estimat ca aproximativ 20% din fire sunt in faza de crestere (faza anagena - atunci cand firul de par este prins de radacina lui).

Pentru Exilite insa, numarul sedintelor de epilare definitiva (intre 6 - 8) depind de culoarea firului de par, de culoarea pielii pacientului, de zona de tratament si factorii genetici individuali.

CONTACTATI-NE PENTRU A VA AJUTA SA VA CRESTETI BUSINESS-UL
SI PENTRU A VA PREZENTA SOLUTIILE NOASTRE DE MEDICINA ESTETICA NON-INVAZIVA