Lymphastim

  ✔ detoxifiere

  ✔ reducere de volum

  ✔ sindromul picioarelor grele

  ✔ anti-celulita

  ✔ regenerarea pielii

  ✔ obezitate

  ✔ ingrijire post-lipoaspiratie (pentru medici)

DETOXIFIERE SI DRENAJ LIMFATIC

BTL Lymphastim functioneaza pe principiul presoterapiei. Aplicatorii speciali cu pana la 24 de compartimente suprapuse asigura un masaj bland care stimuleaza circulatia naturala a limfei in corp. Aparatul poate fi folosit la mai multe tratamente precum: detoxifiere, reducere de volum, sindromul picioarelor grele, anti-celulita, regenerarea pielii si a organismului.

Efectele tratamentului cu Lymphastim sunt similare cu cele ale drenajului limfatic manual efectuat de terapeut. Aplicatiile Lymphastim ajuta de asemenea la vindecarea si regenerarea tesuturilor musculare si creste tonusul pielii si reda elasticitatea sa.

Astfel, BTL Lymphastim este un sistem modern de masaj limfatic cu parametri exceplionali. Setarile avansate pentru un tratament personalizat includ optiunea de a dezactiva unul sau mai multe compartimente, in cazul in care pacientul nu poate tolera presiunea intr-o anumita parte a corpului. In plus, metoda terapeutica folosita este bine stabilita si demonstrata clinic.

Metoda dovedita clinic si sutinuta de medicii din intreaga lume.

Sistemul Limfatic

Muschi
Undele de presiune ale compartimentelor suprapuse relaxeaza muschii, reduc excesul de lichide cu reziduuri metabolice si calmeaza spasmele musculare.

Sprijin al sistemului circulator
Lymphastim imbunatateste circulatia sangvina prin aplicarea de valuri continue de presiune pe venele periferice. Sangele mai oxigenat ajuta pielea sa arate mai tanara.

Sistem digestiv
Lymphastim maseaza si comprima abdomenul, ceea ce duce la relaxarea acestuia si la stimularea tractului digestiv.

Piele
Terapiile presetetate pentru estetica ale aparatului Lymphastim imbunătatesc oxigenarea fluxului sangvin. Pielea isi recapata tonusul si arata mai bine si mai ferma.

Sistem limfatic
Lymphastim stimulează fluxul limfatic in retelele periferice si profunde. Acesta evacueaza reziduurile metabolice din spatiile interstitiale si imbunatateste raspunsul sistemului imunitar.

Ce este masajul limfatic?

Masajul limfatic activeaza circulatie limfei de-a lungul vaselor limfatice. Aceste vase sunt responsabile pentru colectarea si eliminarea toxinelor din tesuturi. Aproximativ patru litri de fluid curg prin sistemul limfatic zilnic in conditii normale. Sistemul limfatic joaca un rol important in sistemul imunitar al omului.

Masajul limfatic utilizeaza principii anatomice si fiziologice despre sistemul circulator uman. Stimuleaza activitatea vaselor limfatice, usureaza trecerea limfei in locurile afectate si accelereaza metabolismul in tesut.

BTL-Lymphastim functioneaza pe principiul compresiei pneumatice (presoterapie), adica utilizeaza presiune inalta ce activeaza drenajul limfatic. Masajul zonei are loc pe baza mansoanelor umflate cu aer, catre care aerul comprimat este trimis din unitatea principala (compresor), prin sistemul de furtunuri. Umplerea compartimentelor individuale ale mansoanelor speciale in intervale prestabilite formeaza o presiune cu avansare lenta. Se creeaza unde de presiune blande si ritmice. Aerul este dat afara la sfarsitul ciclului. Presoterapia pneumatica este perceputa de pacienti ca o metoda de tratament foarte placuta si eficienta. In zonele tratate apare un sentiment de usurare.

11 beneficii prezente in terapia de estetica medicala Lymphastim

1. Este echipamentul de terapie fizica specializat mai ales pe tratamentul edemelor, prevenirea si tratarea durerilor;

2. Corpul nu este incarcat cu medicamente;

3. Se bazeaza pe principiul compresiunii pneumatice intermitente;

4. Fiecare applicator (pantalon, picioare, maini) consta in mai multe compartimente de aer independente, care sunt umflate prin suprapunere in cicluri predefinite in functie de diagnosticul pacientului;

5. Aplicarea presoterapiei este benefica in procesul de vindecare a corpului uman;

6. Este parte integrata a proceselor de recuperare si regenerare din zilele noastre;

7. Lupta impotriva celulitei;

8. Regenereaza si ajuta la detoxifierea organismului;

9. Solutia perfecta pentru reducerea volumului si remodelarea corporala;

10. Include peste 25 de programe prestabilite pentru estetica si domeniu medical;

11. Fiecare program prestabilit, include 3 tipuri de masaj din cele 15 tipuri de masaj aflate in memoria aparatului, alaturi de o enciclopedie explicativa a tratamentelor.

Lymphastim este extrem de usor de folosit

Conectorii permit o schimbare rapida a aplicatorilor, neexistand riscul de a te incurca in furtune

Sistemul identifica automat tipul aplicatorului

Designul nou al aplicatorilor satisface nevoile tuturor utilizatorilor

Noii aplicatori cu fermoare de calitate sunt special conceputi pentru o manevrare usoara si pentru dimensiuni diferite ale pacientilor

26 de protocoale prestabilite de terapie bazate pe principiile drenajului limfatic manual

Interfata intuitiva cu ecran color touch-screen permite orpirea/pornirea anumitor camere care nu sunt necesare in timpul tratamentului

4 aplicatori conceputi pentru pentru a asigura tratamentul pacientilor de toate marimile si dimensiunile:

Manson tip pantalon 24M

Noul manson velcro se potriveste perfect pe orice corp datorita ariei largi de acoperire al aplicatorului. Toti aplicatorii Lymphastim au compartimente suprapuse pentru o terapie mai exacta si mai eficienta.

Manson tip pantalon 24 marime unica

Mansoanele tip pantalon de marime unica au fost concepute pentru a fi schimbate rapid si usor. Sunt mai ales folositoare pentru pacienţi de toate dimensiunile.

Mansoanele Lymphastim pentru picior

Previn in mod special apariţia sindromului de picioare grele. Sunt disponibile in marimile L si M.

Manson tip maneca

Acest manson tip maneca este unic prin compartimentul sau mare si foarte ergonomic pentru san. Acest compartiment acopera aria cu noduli limfatici subaxiali, cruciali pentru o terapie eficienta.

GALERIE FOTO

Versatilitate, domenii de aplicabilitate si contraindicatii

Masajul limfatic poate fi aplicat atat in domeniul estetic cat si in domeniul medical.

Estetica Medicala Wellness Medical Contraindicatii
Celulita;
Prevenirea varicelor;
Lipoedem;
Sindromul picioarelor grele (sindromul Ekbom);
Detoxifiere;
Regenerare;
Ingrijire post lipoabsorbtie;
Obezitate;
Dereglari trofice ale pielii.
Tenalgie (sindromul umarului inghetat, sindrom patelar);
Regenerare (imbunatatiri in metabolizarea acidului lactic);
Imbunatatire trofica la nivel dermal.
Insuficienta venoasa;
Sindrom de Tunel Carpian (pre si post operator);
Sindromul Reynaud;
Neuropatie, Nevralgie;
Ischemie arteriala periferica a membrelor inferioare;
Angiopatie diabetica;
Acrocianoza;
Sindromul algodistrofic;
Edeme cronice;
Artroza;
Guta, polartita;
Oncologioce (post extractie tumora, ganglioni afectati, radioterapie);
Ingrijire postraumatica;
Postmicrodiscectomie.
Neuropatie si plexopatie acute;
Edem pulmonar acut;
Trauma acute ale tesuturilor moi;
Tromboflebita acuta;
Boli cardiovasculare necompensate;
Epilepsie;
Erizipel;
Stari febrile;
Glaucom;
Insuficienta hepatica sau renala;
Boli infectioase;
Tromboze venoase profunde cunoscute sau suspectate;
Limfangita;
Procese oclusive in zona masajului limfatic;
Osteosinteza sau inlocuirea articulatiilor in zona tratata;
Pacemaker;
Dureri de cauza necunoscuta in zona abdominala;
Graviditate patologica;
Tumori.

Dovedit stiintific si testat pentru:

✔ Tratament anti-celulita

✔ Remodelare corporala

✔ Reducere de volum

✔ Imbunatatirea elasticitati pielii

✔ Regenerarea pielii si a organismului

✔ Ingrijire post-lipoabsorbtie

✔ Prevenirea varicelor;

✔ Obezitate;

Tratamente asociate

Lymphastim

Celulita : Tratamentul optim este de 4-5 sedinte/saptamana, in functie de gradul de celulita al pacientului si sensibilitatea tesutului tratat.

Exilis+Lymphastim

In cazul unui tesut normal se foloseste Exilis Elite pentru topirea acestui strat adipos, in diferitele zone ale corpului iar suplimentar se poate folosi tonifierea pielii prin schimbarea setarilor aparatului. Acest tratament poate fi urmat de un tratament de eliminare a grasimii topite prin sistemul de drenaj limfatic al corpului cu ajutorul aparatului BTL Lymphastim Topline. Prin acest tratament combinat se obtine o topire si eliminare eficienta a tesutului adipos prin sistemul de drenaj limfatic, si partial prin rinichi si ficat.

X-Wave+Exilis+Lympahastim

Exista numerosi clienti cu o viata normala dar care isi doresc sa remodeleze o anumita parte a corpului, parte pe care nu reusesc sa o refaca nici prin intermediul sportului , cum ar fi: abdomen, picioare, maini. Insa de multe ori avem de-a face cu o grasime fibroasa sau o celulita tare (grad II - III) mai greu de eliminat. Daca clientul isi doreste rezultate rapide si eficiente, combinarea terapiilor de defibrozare cu aparatul BTL X-Wave, de pornire a procesului de apoptoza cu ajutorul aparatului Exilis Elite si eliminarea grasimii topite cu BTL Lymphastim Topline, reprezinta cea mai eficienta solutie de remodelare corporala intr-un timp cat mai scurt.

X-Wave+Lymphastim

Celulita fibroasa de grad I-III, se poate trata eficient cu BTL X-vawe , pielea devine mai ferma proliferanduse noile fibre de colagen. BTL Lympastim Topline prin cele peste 25 de programe cumprinzand 15 forme de masaj diferite, reuseste sa dreneze corpul de toxine, reducand edemul. Prin aceasta combinatie chiar si persoanele slabe care au doar celulita in anumit parti ale corpului devin posibile cliente permanente ale acestui tip de terapie combinata.

CONTACTATI-NE PENTRU A VA AJUTA SA VA CRESTETI AFACEREA
SI PENTRU A VA PREZENTA SOLUTIILE NOASTRE DE MEDICINA ESTETICA NON-INVAZIVA