PROTEGE INTIMA

    ✔ remodelarea non-invaziva a labiilor

    ✔ cresterea satisfactiei sexuale

PROTEGE INTIMA – APOGEUL INOVATIEI

Protégé Intima este un sistem revolutionar de tratament estetic al labiilor pentru care pregatirea pentru terapie este simpla, tratamentul este confortabil si rapid, iar siguranta este una exceptionala cu risc redus de supradozaj.

Aparatul poate fi folosit pentru intinerirea pielii , imbunatatirea calitatii pielii si pentru remodelarea colagenului. Tehnologia folosita de Protégé Intima asigura dozarea precisa a energiei. In plus, rezultatele din tehnologia duala de energie ofera efectul optim de livrare termica, pentru o localizare exacta si in cel mai scurt interval de timp.

Pentru pacienti, Protégé Intima promite un confort exceptional si rezultate care dureaza in timp. Iar pentru clinica dumneavoastra aparatul ofera un profil de siguranta dar si o amortizare rapida a investitiei. Protégé Intima este primul dispozitiv de radiofrecventa de pe piata care va permite tratarea labiei majore si a labiei minore.

Metoda este dovedita clinic si sutinuta de medicii din intreaga lume.

EXPERIENTA PROTEJE INTIMA


REMODELAREA COLAGENULUI

In tratamentele de remodelare a colagenului, cheia o reprezinta tratarea eficienta (la niveluri ridicate de energie) fara a renunta la confortul pacientului.

Energia termica concentrata afecteaza fibrele de colagen. Structura triplu helix a colagenului este afectata de caldura si este initiat procesul de rupere. Procesul natural de vindecare utilizeaza fibroblastele in vederea producerii de noi fibre de colagen.

PROVOCARILE DEPASITE ALE TRATAMENTULUI

Saltul extraordinar in tehnologie cunoscut ca Square Spectrum Energy Profilling (Flat Top) controleaza si elimina nivelurile ridicate ale energiei. Regleaza automat puterea de iesire si protejeaza impotriva cresterii bruste a nivelului energiei.

Protégé Intima inseamna siguranta sporita si increderea ca pacientului i se va aplica nivelul optim de caldura la nivelul pielii.

EFC ELITE

EFC Elite reprezinta o inovatie tehnologica apreciata de liderii din industrie. Permite clinicienilor realizarea unor tratamente eficiente prin utilizarea unor niveluri ridicate de energie fara a compromite confortul pacientilor.

Dispozitivul are la baza un sistem inovator EFC Elite. Este o cascada activa a elementelor de siguranta hardware si software. In tratamentele estetice, incalzirea controlata si cu precizie este cerinta de baza pentru cele mai bune rezultate ale tratamentului.

Rezultatul este: o incălzire uniforma a tesutului si evitarea formarii de scantei sau a arcului electric in timpul generarii energiei maximizate.

IMPEDANTA INTELIGENTA

EFC Elite utilizeaza cea mai sofisticata aplicare a energiei RF ce permite monitorizarea permanenta a modificarilor impedantei pielii in timpul tratamentului.

Energia este controlata iar calculatorul pastreaza puterea de incalzire la nivelul optim in zonele de impedanta mai mare sau mai mica. Acest lucru permite operatorului utilizarea setarilor de mare putere fara a compromite siguranta pacientului.

APLICAREA UNIFORMA A ENERGIEI

EFC Elite controleaza in mod automat si elimina valorile de varf ale energiei. Acest proces este cunoscut ca Square Spectrum Energy Profilling Flat Top.

In comparatie cu alte dispozitive, EFC Elite reprezinta un salt extraordinar in domeniul tehnologiei. Puterea de iesire este reglata automat prevenind in acest mod orice crestere brusca a nivelului energiei. EFC Elite inseamnă siguranta sporita si siguranta ca pacientului i se va aplica nivelul optim de energie la nivelul pielii.

VERSATILITATE DEMONSTRATA

DOVEDIT STIINTIFIC SI TESTAT CLINIC

Protégé Intima este un dispozitiv sigur si eficient utilizat in remodelarea non-invaziva si non-chirurgicala a labiilor. Utilizarea dispozitivului ajuta la imbunatatirea aspectului vulvei si a satisfactiei sexuale.

IMBUNATATIREA ASPECTULUI

80% dintre subiecții testați au constatat îmbunătățiri de la semnificativ-moderat la semnificativ-excelent.

SATISFACTIA SEXUALA

60% dintre subiectii testati au constatat imbunatatiri ale vietii sexuale de la semnificativ-moderat la semnificativ-excelent.

BTL AESTHETICS ESTE O COMPANIE PREMIATA ANUAL LA NIVEL INTERNATIONAL

STINTA IN PROTÉGÉ INTIMA

Tratament de inalta frecventa pentru remodelarea
non-invaziva si non-chirurgicala a labiilor.

Vezi studiu aici

CONTACTATI-NE PENTRU A VA AJUTA SA VA CRESTETI AFACEREA
SI PENTRU A VA PREZENTA SOLUTIILE NOASTRE DE MEDICINA ESTETICA NON-INVAZIVA